You are currently viewing Mød vores DJ, Leevi Leroux

Mød vores DJ, Leevi Leroux

Hos har vi tre meget dygtige DJ’s, og du kan møde den ene her. Han hedder Ludvig, og går under navnet Leevi Leroux.

Lidt om Ludvig:
Mit navn er Ludvig Juhl også kendt under navnet Leevi Leroux. Jeg er 18 år, og kommer fra Rødovre, men bor nu i Værløse.

Yndlingsmusik:
Min musiksmag er meget bred og der næsten ikke noget musik jeg ikke kan lide (heraf min DJ interesse 😜) Dog ligger min smag allerhelst i den elektroniske ende. Jeg er kæmpe tilhænger af EDM, og lytter mest til de lidt mere “underground” undergenre som hybrid trap, deep house, tech house, g-house, bass house og brazilian bass. Da jeg også selv laver g-house, bass house og brazilian bass, er det det, man vil se mest på mine Spotify playlister.

Erfaring som DJ:
Jeg har DJ’et i snart 3 år og er først det seneste år begyndt at spille professionelt til privatfester, gymnasiefester osv, og har nu en del shows på bagen. Jeg startede med først at DJ’e under eget navn, og nu er jeg så DJ hos North Event, under navnet Leevi Leroux. Jeg har også været med i DJ husets DJ Battle i 2017.
Jeg producerer som sagt også selv musik og har gjort det i snart 4 år, hvilket har sine fordele indenfor det at være DJ.

Største event:
Mit allerstørste event var til en rave fest på Gladsaxe Gymnasium for omkring 500 gymnasieelever. Det var virkelig en oplevelse!

Sjovt fact:
Hmmm.. ved ikke om det er sjovt, men jeg har den sygeste flyskræk😂 hvilket nok vil blive et problem hvis min karriere en dag kommer til det stykke hvor jeg skal begynde at turnere internationalt😅

Du kan se et event med ham her, hvor han spiller til en konfirmation