You are currently viewing Hold fest for hele efterskolen – DJ, lyd og lys

Hold fest for hele efterskolen – DJ, lyd og lys

At gå på efterskole betyder for mange; venner for livet og fester i særklasse. Derfor hjælper vi efterskoler landet over med at holde de vildeste, sjoveste og mest mindeværdige fester!

Hos North Event har vi altid helt faste procedurer, i forbindelse med vores efterskolefester. Vores førsteprioritet er altid en god kundeoplevelse.

I North Event brænder vi for at skabe den perfekte stemning og spille den musik, som får gæsterne til at danse. Vores DJ’s er alsidige og spiller præcis den musik, som du ønsker. Alternativt kan du overlade musikvalget til os, så “læser vi gulvet” og spiller musikken, der kan løfte festen til et nyt niveau. Vi vælger kun den musik, der passer ind i dit tema, for det vigtigste af det hele er, at man ikke går på kompromis med helheden af begivenheden.

Hos North Event kan vi hjælpe med følgende ting til jeres efterskolefest:

  • Vi tilbyder dygtige fotografer som tager professionelle og mindeværdige billeder. De kan også klippe film sammen fra aftenen.
  • Vi tilbyder en professionel og autoriseret vagtløsning. Vagter vi samarbejder med, er smilende og venlige – de ved hvad de laver, og kan håndtere unge fulde mennesker, uden at blive aggressive.
  • Vi tilbyder erfarne DJ’s, med stort kendskab til de mange forskellige hits fra de sidste årtier. Vores DJ’s spiller et udvalg af musik baseret på lige netop jeres ønsker og behov.
  • Vil tilbyder store lydanlæg med knivskarp lyd og god bas, store røg-kanoner og imponerende lysshows.
  • Vi tilbyder hjælp i forbindelse med etablering og betjening af garderobe.
  • Vi tilbyder hjælp til en aftale i forbindelse med rengøring efter end fest.

Kontakt os med jeres ønsker, og modtag et uforpligtende tilbud.

Mobil: +45 61 55 98 99

Mail: Sofus@northevent.dk