You are currently viewing Alsidigt Eventbureau – Vi sørger for lyd, lys og DJ til jeres fest

Alsidigt Eventbureau – Vi sørger for lyd, lys og DJ til jeres fest

Vi er blandt de bedste i Danmark, til det vi laver! Med flere års erfaring, kan vi godt afsløre at intet bliver overladt til tilfældighederne.

Hos os finder du alt du skal bruge til festen. Om du skal giftes, holde en rund fødselsdag eller fejre nytår – Vi har udstyret og DJ’en der passer til netop jeres fest!

Hos North Event har vi mange DJ’s, der med garanti kan sætte gang i din fest. Uanset om det gælder en rund fødselsdag, firmafest, konfirmation eller et bryllup – er vi med garanti klar til at køre ud og sørge for tyndslidte skosåler på dansegulvet. Vi leverer dansemusik til enhver anledning, hvor vores fokus ligger på at imødekomme jeres ønsker – både musikalsk og udtryksmæssigt. Dette er kun muligt, fordi vi har flere forskellige DJ’s at vælge imellem. Når vi starter et samarbejde op, finder vi i fællesskab en DJ, der kan indkapsle den stemning, som du ønsker.

Så står du og skal være sikker på, at jeres julefrokost sent bliver glemt af dine kolleger? Så er North Event det mest sikre valg, hvis I kunne tænke jer et ordentlig brag af en fest. Med et mobildiskotek sørger vi for, at festen ruller helt til den lyse morgen.

Hvis I omvendt hellere kunne tænke jer en mere afslappet loungestemning, sørger vi også for det. Så snart I har taget kontakt til North Event, udarbejder vi en plan for aftenen, så I intet har at bekymre jer om.